Wednesday, November 11, 2015

Rühmatrennide feil

Olen pikalt edasi lükanud rühmatrenni minekut. Eelmisel nädalal siis otsustasin minna HIIT'i. Sain bronnitud ja õige aegselt mindud. Küsisin administraatorilt, et kas pean pileti võtma või kuhugile märkme tegema, et kohal. Ütles, et ei pea. Küsis veel, et mis trenni lähen, ütlesin, et hiit'i. Tüüp vastas, et eeee ok, vaadates treeningplaani. Ütles veel, et ei pea midagi tegema, et just go. Tundus kahtlane, aga see-selleks. Vahetasin riided, otsisin üle saali, istusin maha ja jäin ootama. Ootasin 10 min, kuni selgus teiste jutust, et jäeti ära. Cool. Mis siis ikka. Läksin jõusaali oma kava tegema.

Mõtlesin, et  mis siis ikka, lähen teine kord. Nii siis saigi bronnitud koht bodycombatisse, hea tuttav trenn, ilmselt kombod ka tuttavad ja muss hea ja head trenni ei saa miski ära rikkuda. Tegin enne seda jõuksi 45minutit ja läksin. Rahvast oli suht palju, bronnid olid täis. Sadasime sisse, võtsime matid, läksin suht taha, eelvimasesse ritta, posti juurde. Trenn algas. Esimene laul. Täiesti tundmatu, kombod täiesti puusse. Kõki liigutusi tegime korra või kaks. Kõik oli segamini. Tundus, et most of the people ei saanud ka mitte midagi aru. Tihti peale jäin ennast ka peeglisse vahtima, liikusin sealt ära ja keskendusin pingsalt. Mõtlesin, et savi see tehnika ja jalgade töö, lihtsalt tee võimalikult täpselt. Üritasin. Mõtlesin, et äkki mõni lugu on tundmatu, aga siis tuleb midagi tuttavat. Ei tulnud! Vahepeal valiti lugu, vahepeal mälupulk ei töötanud, vahepeal kõlarid ei töötanud, vahepeal kadus üldse muusika ära ja siis tegime oma muay thai'd haudvaikuses. Aaaa! Üks laul oli tuttav, siis üritasin looma välja lasta, treener ei osanud väga seda lugu, ma oskasin, nii ta siis vaataski mulle otsa, et mis ma teen ja siis vaatas oma sõbrannat ka, kes ilmselgelt oli asjaga rohkem kursis. No piinlik oli igatahes. Vahepeal ta seisis niisama ja rahvas tegi midagi lampi, osad seisid, osad vehkisid niisama jalgade ja kätega.

PIINLIK!!!!

Matte ka ei puhastatud! Enne venitust läks enamus rahvast ära, väga ebaviisakalt, üle teiste inimeste astudes(!) ja trenni häirides. Väga piinlik!

Leidsin kavast dance feveri. Mõtlen, et äkki on see midagi bodyjami taolist? Samas peaks vist bodycombatile veel ühe võimaluse andma?

Tellisin mõne päeva tagasi ebay'st oma ankle strap'i, sain täna kätte. Whoop whoop! Tuhar põlema! 

No comments:

Post a Comment