Thursday, July 9, 2015

8.-9. juuli

Kaks päeva järjest käisin hommikuti jõusaalis, enne tööd.

Raske õlg, kerge jala esiosa
Lendamine 3x8, 6kg, progresseeruv harjutus, raskust tõstsin teist korda. Päris raske oli, õlg sai korralikult vatti.

Ploki tõmme ette 3x12, 2.plokk, mäletan kui raske mul seda oli teha esialgu, nüüdseks olen sealmaal, kus võiksin tõsta ka sellel raskust. Sellega on see teema, et peab hullult kontrollima ennast, kipun praegugi vahest märkamatult kehaga kaasa aitama.

Ettekallutatult lendamine 3x10, 6kg, selle harjutuse puhul ei saa puhtast tehnikast rääkida, sest olen hakanud rõhuma raskusele, mitte tehnikale. Ainuke mida kontrollin on alaselja asend, et see ei loperdaks.

Kangi tõmme lõua alla 3x14, 15kg, väga hea harjutus lõpetamaks õlgade seti, ajab õlad täis ning tunne on mõnus! Järgmine kord võiks raskust tõsta ja kordusi vähendada.

Jalapress kitsalt 3x10, 80-100kg, pidin jälle vana jalapressi kasutama, mis on ma ei tea kui mitu sajandit õlitamata ja liigub suure vaevaga. Alustasin 80 kilost, liikusin 10kg kaupa üles. Kordusi sama arv läbivalt. Lasen ilusti jalad enamvähem rinnani, lõpus ei bloki põlvi(sest see on rõve, mul läheb alati süda pahaks, kui Ott blokib 300kg all oma põlved ära).

Väljaasted kangiga 3x24, 25kg, see on nii mõnus harjutus, mul on kahju, et seda on nii vähe mu kavas. Võiks raskust tõsta, aga kuna tegemist on kerge jalapäevaga, siis jätan varu sisse.

Leg extension 3x14, 6.plokk, hästi kergelt pumpan jala täis, raskus suur, aga tehnika puudub.

Ühel päeval sai jutustatud ühe trennilisega ja rääkisime puhta tehnikaga tegemisest. Ma kiitsin, et ta teeb nii suure raskusega, et minu raskused on ca poole väiksemad. Siis ta ütles mulle, et ta ei rõhu puhtale tehnikale, teeb nö pumpavaid trenne ja kasvatab sedapidi lihast. See pani mu mõtlema, et tõesti võib-olla peaks hakkama raskustele rõhuma ja viskama selle tehnikaga jändamise nurka. Kuigi on harjutusi, kus sa lihtsalt oma tervise huvides peab jälgima tehnikat. Näiteks kükkimine, jõutõmme jms. Kui jõusaalis vaadata ringi, siis põhimõtteliselt mitte keegi ei tee läbivalt puhta tehnikaga. Ikka laotakse kangid täis ja hambad ristis - puus ees pumbatakse biitsa.


Täna hommikul oli mul jõusaalis raske selg, kerge jala tagaosa, raske tuhara trenn.

Lõuatõmbed 6x4, alustasin nullist pealthaardega lõua tõmbamist. Siiani olin teinult althaardega.

Eest ploki tõmme alakõhule 3x10, 85lbs, see on harjutus, kus mina unustan ära mingi puhta tehnika jama ja lasen täiega ülakeha ette ja rakendan 80% ülaselga.

Lamades tõmbed rinnale 3x12, 25kg, tõstsin sel korral raskust, eelmises trennis sai tehtud püramiidisüsteemiga. Mõtlesin, et ei suuda normaalselt ära tõmmata 25kg, aga väga hästi sai tehtud, keha jäi enamvähem paigale ja selg sai tööd. Naljakas on see, et varasemalt ma kunagi ei tundnud, et selg töötab, aga nüüd aina rohkem avastan oma selga "liikumast". Aeg-ajalt on isegi mingisugune lihasvalu.

Leg curl 4x10, 65lbs, tõstsin ka sellel raskust, siiani teinud 55-60lbs'ga. Tegelikult on see raskus natuke liiast, aga kui hingamine on korras ja teen järjest, siis saab tehtud. Lausa nii edukalt saab teha, et alles viimasel seerial viimaste korduste ajal hakkan tundma väsimust.

Hip thrusters 3x12, 50kg, tegelikult on raskus 57kg, sest ma kangi raskust ei arvesta. Vot seda ma teen suure raskusega ja lausa siin on varu sees. Tuhar saab ikka nii mõnusalt tööd ja mulle meeldib see tuhara trennijärgne valu.

Harkkükk 3x14, 18kg, raskus vaikselt tõuseb iga trenniga, leidsin koha kus saan täpselt kahe masina vahele end mahutada nii, et tossud ei libise. Viimase seeria ajal hakkab tuhar tunda andma, vahest kipub krampi minema.

Alaseljapukil kere tõsted 3x12, 10kg, pikalt tegin 5 kiloga, nüüd paar viimast trenni teinud kümnega, kisub raskeks, aga saab tehtud. Tuhar aitab suht palju kaasa.

Näitan Teile siis pornopilti ka!
Minu hetke "vorm" 



Vahest hakkab käsi soonetama ka

Jaanipäeval käisin kell 7 hommikul rannas jooksmas

No comments:

Post a Comment